3 κιλά αλεύρι
1 κιλό ζάχαρη
10 αυγά 3 φακελάκια μπέϊκιν πάουντερ 1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
4-5 βανίλιες
Εκτέλεση xτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών μαρέγκα συνεχίζοντας το ανακάτευμα. Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Κατόπιν ενώνουμε τα μείγματα που έχουμε φτιάξει και ζυμώνουμε καλά μέχρι που να γίνει η ζύμη μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια. (Γίνονται περίπου 60-70 κουλουράκια)
1 κιλό ζάχαρη
10 αυγά 3 φακελάκια μπέϊκιν πάουντερ 1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
4-5 βανίλιες
Εκτέλεση xτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε τους κρόκους. Προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών μαρέγκα συνεχίζοντας το ανακάτευμα. Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Κατόπιν ενώνουμε τα μείγματα που έχουμε φτιάξει και ζυμώνουμε καλά μέχρι που να γίνει η ζύμη μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια. (Γίνονται περίπου 60-70 κουλουράκια)